У школі на Нових домах відкрили реконструйований стадіон

Фото: www.city.kharkov.ua

Відкриття реконструйованого стадіону відбулося сьогодні, 1 жовтня, у Харківській загальноосвітній школі №61 по вулиці Танкопія.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

“Тепер на оновленій спортивній споруді учні зможуть займатися футболом, баскетболом, настільним тенісом, воркаутом, легкою атлетикою тощо. Це вже дев’ятий шкільний стадіон, реконструйований у Немишлянському районі за останні роки”, – йдеться у повідомленні.

У церемонії відкриття взяв участь перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

“Цей стадіон не тільки для дітей, а й для дорослих – для всіх жителів мікрорайону. Тут можна з користю проводити свій час, займатися, загартовуватися, ставати міцними і здоровими. Цього року ми відкрили у Харкові 13 реконструйованих шкільних стадіонів і не будемо на цьому зупинятися. Так, на наступний рік теж заплануємо кошти, щоб продовжити цю роботу, бо стадіони серед жителів міста дуже затребувані”, – зазначив Ігор Терехов.

З нагоди свята перший віце-мер передав навчальному закладу ігрові м’ячі. Також на оновленому стадіоні пройшов парад кращих спортсменів школи.

На сьогоднішній день у Харкові реконструйовано вже понад 110 шкільних стадіонів.

Як повідомляв Харків Times, 25 шкільних стадіонів і п’ять спортмайданчиків в дитячих садах планується відкрити в 2020 році в Харкові в рамках міської програми по відновленню шкільних стадіонів.

Відкриття реконструйованого стадіону відбулося 11 вересня, у Харківській гімназії №144 (531-й микрорайон).